למה שווה להשקיע?
כי זה טעים בטירוף, בריא, משביע ואפשר לאכול כמה שרוצים.
ללא גלוטן.
רכיבים:
דפי אורז גדולים.
למילוי - חסה, רצועות גזר, עירית, נבטים (כל סוג מתאים), עלי בייבי, רצועות חביתה, רצועות טופו.
לא חייבים למילוי את כל הירקות, אפשר להסתפק בחסה, טופו ועוד ירק אחד.
הכנת הטופו - חותכים את הטופו לרצועות. מחממים במחבת כף שמן זית, כף רוטב צ'ילי ושן שום אחת בחתיכות קטנות.
צורבים את הטופו בחום גבוה 3 דקות ואז מוסיפים למחבת רבע כוס רוטב סויה. ממשיכים לטגן את הטופו עם הרוטב סויה עוד חמש דקות ומניחים בצלחת.
דרך ההכנה:
מכינים על השולחן את הרכיבים למילוי, קערה גדולה עם מים ומגבת מקופלת לשניים.
טובלים את דף האורז למשך 5 שניות בתוך קערת המים, מוציאים ומניחים על המגבת.
מניחים במרכז דף האורז חסה ומעליה את הטופו והירקות.
סוגרים את דף האורז מהקצה הקרוב אליכם ומגלגלים כמה שיותר מהודק.
חותכים באמצע לחצי ומניחים על צלחת.
טובלים ברוטב סויה או טריאקי ואוכלים!
זמן הכנה: 30 דקות.