כולם יודעים שסמים, סיגריות ואלכוהול מכילים חומרים ממכרים. חלקנו יודעים גם שקפה ושוקולד ממכרים. אבל מה לגבי מאכלים נוספים? האם הייתה לך אי פעם תחושה שאת מכורה לאוכל? אוכל מאוד מסוים?
חשבת פעם למה תעשיית המזון לא משקיעה קצת יותר מאמצים במכירה של אוכל בריא? דרישה - יש. הצרכנים רוצים להיות בריאים. מחלות, השמנה, התקפי לב ומחלות סרטן כבר ידועות כקשורות לאורח חיים לקוי ובעיקרו תזונה לקויה. אם כך, איך יכול להיות שרוב המזון שנמכר בסופרים, במסעדות ובחנויות השונות הוא כל כך לא בריא?
אולי תתענייני גם ב: