כמה זמן לוקח להכין ארוחת בוקר טעימה, בריאה ומשביעה?
זמן ההכנה של הארוחה בתמונה: 10 דקות.
איך כל כך מעט?
במהלך הלילה אופה הלחם אפה בשבילי את לחם הכוסמין הכי טעים שאכלתי בחיים. הוא עושה את זה כל כך טוב בעצמו אז למה שאני אתאמץ?
בשביל החומוס, השריתי ובישלתי מראש גרגירי חומוס והקפאתי בשקיות קטנות. כל פעם שמתחשק לי חומוס, אני מוציאה שקית קטנה וטוחנת במעבד מזון יחד עם שן שום אחת, טחינה, לימון, מלח ומעט כמון.
ורק נשאר להכין סלט שילך טוב עם הלחם והחומוס - סלט עגבניות שרי, בצל סגול ושמיר. מתובל בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
שווה להשקיע 10 דקות שלמות? אם רק היה אפשר גם להעביר את הטעם... תצטרכו לסמוך עליי
אולי תתענייני גם ב: