למה שווה להשקיע?
כי הסלט הזה גם טעים, גם בריא וגם משביע. מוסיף הרבה צבעוניות וגיוון בגזרת הסלטים. הוא אינו מכיל גלוטן, וכן מכיל הרבה ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. מתאים גם לדיאטת קנדידה.
רכיבים:
בטטה אחת חתוכה לקוביות קטנות ואפויה (לאפות בתנור/טוסטר עד שהקוביות מתרככות)
כוס עדשים שחורות מבושלות
בצל סגול קטן קצוץ
עלי אורוגולה/פטרוזיליה/עירית קצוצים (שלושתם מתאימים לסלט)
לרוטב:
שליש כוס שמן זית
חצי כף לימון
שום כתוש
מלח
פלפל שחור
כפית דבש - לא חובה, מוסיף מעט מתקתקות
זמן הכנה: שעה.
*לקרר לפני שאוכלים.
אולי תתענייני גם ב: