למה שווה להשקיע?
לאוהבי הטעם החמוץ והחריף - טעים!!!!
המתכון אינו מכיל גלוטן.
רכיבים:
2 חבילות של פטריות (כל סוג מתאים)
חבילת פטרוזיליה/צרור פטרוזיליה גדול
2 לימונים
2 שיני שום
דרך ההכנה:
מקלפים ומועכים שתי שיני שום ושמים במחבת עם כפית של שמן זית
כשהשמן חם, מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות לרבעים
מקפיצים את הפטריות בערך 5 דקות עד שהן מעט מתרככות ומוסיפים את הפטרוזיליה כשהיא קצוצה
ממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות וסוחטים למחבת את שני הלימונים
נותנים לפטריות עם הפטרוזיליה להתבשל במיץ לימון עד שהוא מצטמצם מעט
מוסיפים מלח, פלפל שחור וחצי כפית קינמון וממשיכים להקפיץ עוד שתי דקות
איך אוכלים? אפשר לאכול את הפטריות לבד או על אורז, או על כריך עם ממרח אבוקדו/טחינה.
זמן הכנה: 20 דקות.