למה שווה להשקיע?
מתכון פשוט להכנה ופשוט טעים
רכיבים:
2 כוסות כרובית
2 כוסות ברוקולי
2 כוסות פטריות
דרך ההכנה:
מפרקים את הכרובית והברוקולי לפרחים קטנים וחותכים את הפטריות לרבעים.
מעט שמן זית במחבת עם 2 שיני שום חתוכות.
מוסיפים: 2 כפות רוטב צ'ילי ו-2 כפות רוטב סויה.
מקפיצים את הכרובית והברוקולי במחבת על אש בינונית-גבוהה בערך 10-15 דקות ואז מוסיפים את הפטריות וממשיכים עוד חמש דקות.
זמן הכנה: 15 דקות.
אפשר לאכול את הירקות מעל אורז/נודלס או כמו שהם ללא תוספת.
אולי תתענייני גם ב: