למה שווה להשקיע?
טעים (וזה מפתיע), קל, פשוט, בריא, לא צריך הרבה מרכיבים, מוסיף הרבה צבע לשולחן ואפשר לאכול אותו גם אחרי כמה שעות או אפילו יום למחרת. בנוסף, מתאים לרגישים לגלוטן.
רכיבים:
6-7 גזרים גדולים - חתוכים לרצועות קצרות במעבד מזון (עדיף, זה לוקח כמה שניות) או במגרדת
חבילת אגוזי פקאן סיני - לגרוס את הפקאנים
חבילת עירית קצוצה
לרוטב:
1 שום כתוש
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
כף דבש
מעט מלח
חצי כפית פלפל שחור
זמן הכנה: 10 דקות (אם יש מעבד מזון).
אולי תתענייני גם ב: