סלט סלק צבעוני ומתקתק

Title Art
חזרה לאוסף הסלטים שכיף לאכול

סלטים שכיף לאכול

 

 

למה שווה להשקיע?

כי הסלט טעים, מאוד בריא, עשיר ברכיבים תזונתיים, מתאים תמיד כשיש חשק למתוק.

זמן ההכנה קצר במיוחד ולכן ניתן להכנה אפילו כארוחת בוקר יומיומית.

ללא גלוטן.

 

רכיבים:

2 סלק מבושל ומקולף חתוך לקוביות

10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים או פרוסות

חופן נדיב של עלי בייבי

חופן זרעוני חמניות

7-10 אגוזי מלך

 

*ניתן לקנות בואקום סלק מבושל ברשת שופרסל.

אם רוצים לבשל את הסלק בבית, כדאי להכין מראש כמות של 6-7 ולשמור במקרר. את הסלקים מקלפים ושמים בסיר עם מים רותחים. מבשלים שעה-שעה וחצי עד שהם מתרככים. 

 

לרוטב:

כותשים/חותכים לחתיכות קטנות שן שום אחת

3-4 כפות שמן זית

רבע כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית דבש

 

זמן הכנה: 7 דקות.

 

 

Thumbnail
נטורופתית ענת טל

אולי תתענייני גם ב:

Title Art