למה שווה להשקיע?
כי אין דברים כאלה! אוזני המן בריאות וגם טעימות!!!
ללא גלוטן וטבעוני.
הרכיבים ל"בצק":
שתי כוסות קשיו
6 תמרים
3 כפות דבש
2 כפות שמן קוקוס
טוחנים היטב במעבד מזון (מג'ימיקס) את הקשיו.
מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים היטב עד שכל העיסה מתחברת.
אם לא מתחבר - להוסיף עוד תמר ולטחון היטב.
טועמים. אם לא מספיק מתוק - להוסיף דבש.
מהדקים את העיסה ומשטיחים אותה על נייר אפייה עם מערוך לעובי של חצי ס"מ.
קורצים עיגולים בגודל הרצוי (אפשר גדול, קטן, מה שמתחשק).
הכנת מילוי השוקולד:
כוס שקדים
רבע כוס מים
2 תמרים
כף דבש
כף שמן קוקוס
כף קקאו
טוחנים היטב את השקדים.
מוסיפים את שאר המרכיבים וטועמים.
אם לא מספיק מתוק - מוסיפים דבש.
אם יוצא נוזלי מידי - מוסיפים שני תמרים וטוחנים.
אם מוצק מידי - מוסיפים מעט מים.
עם כפית מניחים במרכז עיגולי ה"בצק" מעט ממילוי השוקולד.
מהדקים שלוש פינות של העיגול ו...זהו!
לשמור במקרר עד שלושה ימים.
זמן הכנה: חצי שעה (לא כולל ניקוי הבלאגן...)
אולי תתענייני גם ב: