סלט כרוב בסגנון תאילנדי

Title Art
חזרה לאוסף הסלטים שכיף לאכול

סלטים שכיף לאכול

 

למה שווה להשקיע?

קליל, טעים ובריא מאוד, מתאים כשמתחשק משהו חריף או חמוץ.

כרוב יכול להשמר במקרר יחסית הרבה זמן, לכן ניתן לקצוץ כרוב שלם, לשמור במקרר ולהכין כל יום בכמה דקות את הסלט.

סלט טעים שמתאים לדיאטת קנדידה וגם ללא גלוטן.

 

רכיבים:

רבע- חצי כרוב קצוץ (אפשר במעבד מזון או בסכין)

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

5 צנוניות חתוכות לחצאיםואז לפרוסות דקות

נבטים קצוצים - לא משנה איזה, הכל מתאים

חופן זרעוני חמניות

 

לרוטב:

שן שום אחת כתושה 

ס"מ שורש ג'ינג'ר - לקלוף אותו ולגרד במגרדת

חצי לימון-לימון שלם סחוט

3 כפות שמן זית

מעט מלח

פלפל שחור

 

זמן הכנה: 10 דקות

 

 

Thumbnail
נטורופתית ענת טל

אולי תתענייני גם ב:

Title Art