סלט ירוקים עם פטריות ובצל מוקפצים

Title Art
חזרה לאוסף הסלטים שכיף לאכול

סלטים שכיף לאכול

איך מכינים?

 

מקפיצים במחבת פטריות ובצל עם שמן זית.

*אפשרויות נוספות: כרובית ובצל, ברוקולי ובצל, קישואים וגזר.

שמים בקערה חסה או עלי רוקט, חותכים עגבניה וגזר טריים.

מעל מוסיפים את הפטריות והבצל.

מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

 

5 דקות הכנה.

 

בונוס - אפשר לאכול באיזו כמות שרוצים.

 

השילוב בין הטרי למוקפץ - עושה כיף בפה ובלב.

שיהיה שבוע טעים 

 

 
Thumbnail
נטורופתית ענת טל

אולי תתענייני גם ב:

Title Art