1. אני אף פעם לא אצליח להבין אנשים שמורחים על הפנים שלהם אבוקדו. חיכיתם שבוע שהוא יבשיל, הצלחתם לתפוס אותו רגע לפני שהוא הרקיב ו... לא עדיף למרוח על הפנים משהו קצת פחות טעים כמו שמן קוקוס למשל?
2. כשעבדתי כמדריכת חדר כושר המתאמנים היו מראים לי את התפריטים שהרכיבו עבורם, וכל פעם מחדש הופתעתי לראות שהיה כתוב להם לאכול רק רבע או חצי אבוקדו. מה הם היו אמורים לעשות עם האבוקדו שנשאר??? (למרוח אותו על הפנים?)
3. סעיף 2 הוא כנראה ההסבר איך יכול להיות שמסתובבים ביננו אנשים שמפחדים להשמין מאכילת אבוקדו. עכשיו ברצינות, פגשתם פעם מישהו שהשמין מאכילת אבוקדו?
בתמונה – סלט אבוקדו, עגבניות ובצל סגול. מתובל בשמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור גרוס. זמן הכנה: 4 דקות ו-48 שניות.
גם אתם לא מפחדים מאבוקדו? תמשיכו לעקוב
ענת טל - נטורופתית
אולי תתענייני גם ב: